Yoga – LHFH

forever-logo-1954x1324-hi

Yoga | Leading hands for health

Bij Leading hands for Health beoefend u een klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. In de yogales wisselen dynamische en verstilde houdingen elkaar af. Uw docent is Marie-Mien Pennock die naast een gediplomeerd Yoga docent ook gediplomeerd massage/bewegingstherapeute, met meer dan 25 jaar ervaring. U bent dus in goede handen.

Total Yoga

Total Yoga is een zeer complete  yoga vorm. In de les wordt er met verschillende yoga stijlen gewerkt.Een diepe volledige adem en de ogen gericht, zorgen voor meer bewustzijn. Je blijft beter gefocust en het helpt voor meer balans en harmonie.

Je leert spanning en ontspanning bewust beheersen (ook in het dagelijks leven). Er wordt veel aandacht besteed aan meditatie, het leren loslaten van oude patronen om plaats te maken voor nieuwe inzichten.

Voor wie?

Zowel vrouwen als mannen vinden hun weg in deze Total Yoga vorm.Naast meditatie en ademtherapie, is er kennisoverdracht  over het denken, de organen en de innerlijke communicatie. Zodat hoofd-, hart- en buikgevoel in harmonie samenwerken  voor optimaal resultaat.

De juiste voeding, goede gedachten en een glimlach doen meer dan u denkt: ze brengen u verder, houden u stress bestendiger en helpen u meer uit het leven te kunnen halen.

reyerparc-yoga-03
reyerparc-yoga-02
reyerparc-yoga-05
reyerparc-yoga-04

Over de les

In de les beoefenen we zowel de actieve vormen (Vinyasa of Ashtanga), als wel de meditatieve vormen (Yin of Nidra). Er zijn asana’s (houdingen), die u blijven uitdagen en u ook helpen, hindernissen in het dagelijks leven te overwinnen. Van de vingers tot de  tenen, alles wordt bewust gebruikt en getraind. Total Yoga blijft u uitdagen. Met de adem als voertuig vind u een eigen weg. De les worden met een zonnig hart en humor gegeven, maar een serieuze houding wordt wel van iedereen verwacht .

Contactgegevens

Yoga Leading hands for health
Kruisweg 1 - 3
2982 Ridderkerk
Tel.: 0180 487 766

Tijd:  Woensdagochtend van 9:30 - 11:00 uur
Prijs: €10 per keer