Tennisles – First Services

logo

First Services I  We live tennis

First Services staat onder leiding van Jeffrey en Matthew Pierot. Bij deze broers zit tennis in hart en nieren. Zij begonnen beiden al jong met tennissen en Matthew hoorde een periode bij de beste 900 spelers van de wereld. Na dit internationale avontuur, waarbij Jeffrey zijn broer begeleidde als coach, besloten zij hun passie voor tennis uit te bouwen. Met jaren ervaring op de tennisbaan kunnen zij zich met recht de tennis specialist noemen.

reyerparc-ridderkerk-first-services-01

Persoonlijke aandacht

Tennisles bij First Services betekent persoonlijke aandacht, goed technisch advies en veel energie! Met onze tennisschool spelen we regelmatig in op nieuwe ontwikkelingen, zoals videoanalyse.

Wil je alle aandacht van de trainer voor jezelf en snel vooruitgang boeken, kies dan voor privéles. Leer je liever samen met anderen, dan past trainen in een groep beter bij jou.

reyerparc-ridderkerk-first-services-02
reyerparc-ridderkerk-tennis-vereniging-ridderkek-01

Tennisles op Reyerparc

Wij verzorgen de volgende lessen in samenwerking met Tennis Vereniging Ridderkerk:

- Kids tennis vanaf 5 jaar
- Jeugd lessen t/m 18 jaar
- Volwassen training
- Senioren trainingen

Alle lessen zijn in groepsverband te volgen.

reyerparc-ridderkerk-tennis-winkel-01
reyerparc-ridderkerk-first-services-04

Ervaring

Trainen bij First Services betekent onderdeel worden van een tenniscultuur. Als tennis specialist verzorgen wij naast reguliere lessen ook coaching, persoonlijke begeleiding naar bijvoorbeeld toernooien, een week zeer intensief trainen op een bepaalde techniek, etc.

Met meer dan 27 jaar tennisles in de benen op verschillende tennisparken in de regio Rijnmond, krijg je bij ons altijd kwaliteit.

reyerparc-ridderkerk-first-services-05

Trainingstijden 

Je kunt bij ons kiezen voor 10, 15 of 18 weken les. Het winterseizoen begint de 2e week van oktober, het zomerseizoen de 2e week van april.

Gedurende deze periodes is instappen altijd mogelijk. In de winter trainen we zowel binnen als buiten, dit is afhankelijk van de aanwezigheid van een hal op het park.

De lessen zijn één keer per week en duren een uur, waarvan 50 minuten effectief les (resterende tijd voor inspelen). Trainingen van een half uur zijn ook mogelijk. Tijdens schoolvakanties zijn er geen lessen.

Tenniswinkel op Reyerparc

Op zoek naar vakkundig advies? Kom langs bij jouw tennis specialist, in onze winkel op het Reyerparc. Wij helpen jou deskundig met al je benodigdheden voor op de baan. In onze winkel is o.a. het volgende verkrijgen:

- Rackets
-Tenniskleding
- Tennisschoenen
- Snaren
- Bespannen
- Ballen
- Tenniskids

Contact

Voor tennislessen, onze winkel of meer informatie kunt u met ons contact opnemen op de onderstaande gegevens:

First Services BV
Kleiweg 97a
3051 GK Rotterdam

Tel.: 010 - 229 1696
E-mail: info@firstservices.nl
www.firstservices.nl