Squash, padel, darts en pool

reyerparc-ridderkerk-logo-darten-poolen-squash

Dartcentrum Ridderkerk | Padel - Squash - Darts - Pool

Squash & Biljart Ridderkerk heeft onlangs een grote renovatie ondergaan. De 7 squashbanen zijn van vloer tot en met plafond in zijn geheel aangepakt en nergens anders in de regio treft u momenteel zulke mooie squashbanen. Naast de squashbanen is het nu ook mogelijk om padel te komen spelen op 6 spiksplinternieuw en professionele banen.

Padel Ridderkerk

Vanaf begin juli zijn er op het Reyerparc bij Squash & Biljart Ridderkerk 3 nieuwe padelbanen bespeelbaar. Padel is een toegankelijke attractieve mix van tennis & squash en wordt gespeeld met 4 spelers op een rechthoekig veld. Een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang en omringd door wanden van glas en hekwerk. Hierdoor blijft de bal langer en makkelijker in het spel. Bij Padel moet je onderhands serveren en speel je met een padelracket en een padelbal. Tijdens het spel zijn de wanden onderdeel van het spel en daardoor is kracht minder belangrijk. De puntentelling is gelijk aan de puntentelling van tennis en er wordt gespeeld in best of 3 sets. Doordat Padel met zijn 4en wordt gespeeld en erg laagdrempelig is, is het vooral een zeer sociale sport.

Padel is ontstaan in Mexico (1969) en vanuit daar overgewaaid naar Argentinie en Spanje waar het inmiddels grote nationale sporten zijn met miljoenen spelers. In Nederland is padel momenteel de snelst groeiende sport. De opmars van padel in Nederland en de rest van de wereld is niet te stuiten. De interesse in de sport is groot en de vraag naar nieuwe banen neemt toe!

Des de te leuker is het dat padel nu in Ridderkerk op het Reyerparc te beoefenen is. De prijzen zijn zeer scherp en voor €5,00 per persoon kun je al een uur een baan huren. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot lidmaatschappen en zelfs combinatielidmaatschappen met squash behoort tot de mogelijkheden.

Indien u meer interesse wilt over padel of een baan wilt huren, neem dan contact op met Squash & Biljart Ridderkerk via 0180-397331.

Kom padel spelen! Het is gezond, je bent lekker in beweging en beleefd veel fun op de baan!

Tarieven Padel:

Lidmaatschap per maand
Dal: €25,00 per persoon per maand     Piek: €30,00 per persoon per maand

Lidmaatschappen per jaar 
Dal: €175,00 per persoon per jaar         Piek: €225,00 per persoon per jaar

Combinatielidmaatschap squash/padel
Dal: €385,00 per persoon per jaar         Piek: €475,00 per persoon per jaar

*Daluren zijn doordeweeks tot 17:00 uur + de weekenden.
*Piekuren zijn doordeweeks na 17:00 uur.

Squash & Biljart

Squash & Biljart Ridderkerk heeft onlangs een grote renovatie ondergaan. De 7 squashbanen zijn van vloer tot en met plafond in zijn geheel aangepakt en nergens anders in de regio treft u momenteel zulke mooie squashbanen. Naast de squashbanen is ook al het sanitair compleet op de schop gegaan.

Het is uiteraard mogelijk om vrijblijvend een “ baantje te huren “ , maar u kunt ook  lid worden of rittenkaarten aanschaffen. Er wordt bij squash & biljart Ridderkerk ook competitie gespeeld. Het centrum beschikt inmiddels over 3 competitieteams en nieuwe spelers/teams zijn altijd welkom! Er is ook de mogelijk tot het volgen van squashlessen, zowel privé -als groepsles en dezen worden verzorgd door een Nederlands topspeler!

Dartcentrum

Dartcentrum Ridderkerk is een onderdeel binnen Squash & Biljart Ridderkerk. Met 20 professionele A-status dartbanen is Dartcentrum Ridderkerk het grootste dartcentrum van Nederland. Er zijn verschillende bonden uit de regio die onze faciliteit als thuishaven gebruiken om te trainen en om competitie te laten gooien. Totaal gooien er 13 competitie teams bij Dartcentrum Ridderkerk, maar met 20 banen is dit geen enkel probleem en blijft genoeg ruimte over voor de niet-competitie speler die vrijblijvend een potje wil darten.

Gedurende het hele jaar wordt er iedere 4e zaterdagavond van de maand (start is om 20:00)  een toernooi georganiseerd, waaraan spelers van alle niveaus mee kunnen doen. Voor de meer geoefende darters, worden er ook met grote regelmaat grote “ open “ toernooien georganiseerd waar veel publiek op afkomt.

ridderkerk-reyerparc-squash

Het complex

Ons complex is met onze diversiteit aan sporten een unicum in de regio. U kunt bij ons terecht van 8 jaar ( squashen ) tot en met 88  (of ouder) om o.a. te biljarten, poolen, snookeren of darten. Dit alles kunt u bij ons beoefen in een compleet gerenoveerde omgeving met perfecte faciliteiten.

Squash winkel

Bij ons kunt u tevens in onze winkel terecht voor squashrackets, kleding, squashschoenen en alles wat nog meer te maken heeft met een squash.

ridderkerk-reyerparc-biljart-darts

Openingstijden

Ma: 10.00 – 00.00 uur
Di: 10.00 – 00.00 uur
Wo: 12.00 – 00.00 uur
Do: 10.00 – 00.00 uur
Vr: 10.00 – 00.00 uur
Za: 10.00 – 00.00 uur
Zo: 10.00 – 18.00 uur

Contact SB Ridderkerk

Kruisweg 1 - 3
2982 Ridderkerk

Tel.: 0180 397 331
E-mail: info@dartcentrumridderkerk.nl
www.dartcentrumridderkerk.nl

ridderkerk-reyerparc-squash-03
reyerparc-ridderkerk-squash-winkel-01
ridderkerk-reyerparc-darts-03
ridderkerk-reyerparc-darts-02