Brasserie Reyerparc

logo_sub

Brasserie Reyerparc | Eten & drinken

In de gezellige nieuwe brasserie kun je relaxt bijkomen van de gedane inspanningen, of lekker genieten van een drankje en een hapje. Je voelt je er meteen thuis. Om gezellig na te kletsen of met vrienden te borrelen. En als je wat te vieren hebt, kun je ook uitstekend bij ReyerParc terecht. Ook voor wat betreft eten en drinken is  ReyerParc erin geslaagd het beste van het beste te bieden.

brasserie-reyerparc-01
formule1-reyerparc
brasserie-reyerparc-02
bar-goedkope-prijzen

Onze Brasserie

Gelegen in de het groene hart van Ridderkerk vindt u Brasserie Reyerparc. Een eigenzinnige brasserie met een gezellig sfeer, heerlijke wijnen en goed eten. Ons gezellige team serveert elke dag uw lunch of diner en begeleidt deze graag met een goed glas bijpassende wijn of een verfrissende biertje.

Brasserie Reyerparc heeft u een modern klassiek interieur en sfeer te over. Neem plaats op onze lekkere banken en geniet van voorbij lopende paarden of bekijk op ons terras een leuke tenniswedstrijd.

Voetbalwedstrijden (live)

Voetbalwedstrijden zijn bij ons live te zien op een groot scherm. Alle belangrijke wedstrijden van o.a. Feyenoord worden bij ons gekeken! Ook de WK en EK wedstrijden van Nederland worden bij ons uitgezonden en groots gevierd.

Groot zomerterras 

Na het tennissen, padellen of fitnessen een gezonde lunch of even gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie of wijntje. Kom dan gezellig langs op ons zomerterras met uitzicht op de tennisbanen.

Openingstijden

Ma/vrij: 10:00 - 23:00 uur
Zat: 09:00-17:00 uur
Zon: 09:00-17:00 uur

Informatie

Brasserie Reyerparc
Kruisweg 1-3, Ridderkerk
Tel.: 0180 - 48 77 66
E-mail: info@reyerparc.nl

Brasserie-reyerparc-menukaart-2019
brasserie-reyerparc-yogurt-met-fruit
brasserie-reyerparc-salade-van-de-week
brasserie-reyerparc-pasta-bolognese
brasserie-reyerparc-frites-met-kipsate

Volg ons op Facebook