Activiteiten

Reyerparc sport- en recreatiecentrum

reyerparc-ridderkerk-paardrijden-01

Hippisch Centrum

De faciliteiten voor het paardrijden zijn niet meer terug te herkennen op het ReyerParc. de vernieuwde binnen- en achterste buitenbak zijn voorzien van een Agterberg-bodem. . Bovendien is deze buitenbak met maar liefst vijftien meter vergroot. 

reyerparc-ridderkerk-tennisles-01

Tennisschool 

Op ReyerParc zijn de tennisfaciliteiten zonder meer professioneel te noemen. Jeugd of senior iedereen kan tennissen leren bij Reyerparc. Privéles, training in groepen, coaching en persoonlijke begeleiding. Tennislessen kun je afnemen in 10, 15 of 18 weken. Bewezen Young Talent Program!

reyerparc-ridderkerk-tennisvereniging-01

Tennisvereniging Ridderkerk TVR

Tennis Vereniging Ridderkerk beschikt op het ReyerParc over 6 fantastische binnenbanen en 6 buitenbanen. De tennishal met de 6 banen zijn volledig gerenoveerd en vernieuwd met nieuwe Pro-Court banen, een gloednieuw dak en verlichting. 

Bij ReyerParc vind je topfaciliteiten voor sporten en recreëren!

reyerparc-ridderkerk-fitness-01

The Health Factory Reyerparc

The Health Factory Reyerparc biedt ook in Ridderkerk betaalbare fitness van hoge kwaliteit. The sportschool is een ruime, overzichtelijke sportaccommodatie met moderne trainingsmogelijkheden en fitnessapparatuur. Je kunt er terecht voor fitness, sauna, groepslessen per week waaronder: Spinning, Aerobics en begeleiding.

reyerparc-ridderkerk-squash-01

Padel, squash, biljarts en darts 

Betere padel en squashbanen vind je niet in de omgeving. 3 padel en 7 squash banen bieden optimale faciliteiten voor deze extreme doe-sport. Naast de banen heb je op ReyerParc ook vier pool-, vier snooker- en vier biljarttafels en maar liefst twintig professionele dartbanen tot je beschikking in een gezellige ambiance. 

reyerparc-ridderkerk-brasserie-1

Brasserie Reyerparc

Bij Brasserie Reyerparc kun je relaxt bijkomen van de gedane inspanningen, of lekker genieten van een drankje en een hapje. Je voelt je er meteen thuis in deze luxe ambiance. Gezellig na kletsen of met vrienden na het sporten met uitzicht op enkele van onze activiteiten. Ook als je wat te vieren hebt, kun je ook uitstekend bij ReyerParc terecht.