Activiteiten

Reyerparc sport- en recreatiecentrum

 

reyerparc-ridderkerk-paardrijden-01

Hippisch Centrum

De faciliteiten voor het paardrijden zijn niet meer terug te herkennen op het ReyerParc. de vernieuwde binnen- en achterste buitenbak zijn voorzien van een Agterberg-bodem. . Bovendien is deze buitenbak met maar liefst vijftien meter vergroot. 

reyerparc-ridderkerk-tennisles-01

Tennisschool /winkel

Op ReyerParc zijn de tennisfaciliteiten zonder meer professioneel te noemen. Naast de banen levert daar tennisschool en tenniswinkel First Services een belangrijke bijdrage aan. Jong of oud iedereen kan tennissen leren bij Reyerparc.

reyerparc-ridderkerk-tennisvereniging-01

TVR

Tennis Vereniging Ridderkerk beschikt op het ReyerParc over 6 fantastische binnenbanen en 6 buitenbanen. De tennishal met de 4 banen is eind vorig jaar volledig gerenoveerd en vernieuwd met nieuwe Pro-Court banen, een gloednieuw dak en verlichting. 

 

Bij ReyerParc vind je topfaciliteiten voor sporten en recreëren!

 

reyerparc-ridderkerk-fitness-01

Fit for free

Fit for free biedt ook in Ridderkerk betaalbare fitness van hoge kwaliteit. Fit for free ReyerParc is een ruime, overzichtelijke sportaccommodatie met moderne trainingsmogelijkheden en fitnessapparatuur. Je kunt er terecht voor fitness, sauna en bijna 40 live groepslessen per week waaronder: Spinning, Aerobics... 

reyerparc-ridderkerk-squash-01

Squash, biljarts en darts

Betere squashbanen vind je niet in de omgeving. De zeven vernieuwde banen bieden optimale faciliteiten voor deze extreme doesport. Naast squashbanen vind je in ReyerParc ook vier pool-, vier snooker- en vier biljarttafels en maar liefst twintig professionele dartsbanen staan er tot je beschikking in een gezellige ambiance. 

reyerparc-ridderkerk-brasserie-1

Eten en drinken

In de gezellige nieuwe brasserie kun je relaxt bijkomen van de gedane inspanningen, of lekker genieten van een drankje en een hapje. Je voelt je er meteen thuis. Om gezellig na te kletsen of met vrienden te borrelen. En als je wat te vieren hebt, kun je ook uitstekend bij ReyerParc terecht.